Haberler
Ekonomi Gazetesi: Mod Tasarım Yeni Nesil Ofisler Tasarlıyor
Ekonomi Gazetesi: Mod Tasarım Yeni Nesil Ofisler Tasarlıyor
Paylaş

Ekonomi Gazetesi 23 Ocak 2024 tarihli Fuar Özel dosyasında Mod Tasarım’a yer verdi. Haberde Mod Tasarım Marka Sahibi Ercan Sicim’in “İnovasyon ve yaratıcılığı kullanarak sürdürülebilirliğe uygun çalışma alanları ve ürünleri tasarlıyoruz” açıklamasına yer verildi.

Haberin tamamı aşağıda:

Mod Tasarım, yeni nesil ofisler tasarlıyor

 

Çevreye duyarlı, sürdürülebilir, insan odaklı ve hareket temelli tasarımlar geliştiren Mod Tasarım hem iç mekân projeleri hem de tasarladığı ürünleriyle çalışan mutluluğu ve verimini artıran mekanlar oluşturuyor.

İç mekan tasarımı kadar mekanda kullanılan ürün ve malzemelerin çevresel etkisinin önemine değinen Mod Tasarım Marka Sahibi Ercan Sicim “İnovasyon ve yaratıcılığı kullanarak sürdürülebilirliğe uygun çalışma alanları ve ürünleri tasarlıyoruz” diyor. Çalışanlar, işverenler ve tasarımcılar dahil herkes için daha da önemli hale gelen doğa dostu materyal; gezegenimizi korumak için önemli. Mod Tasarım; mobilya, bölme, akustik gibi ürünlerin üretiminde de e aynı duyarlı anlayışa sahip. Firmada, bu ürünlerde kullanılan malzemelerin doğa dostu ve geri dönüştürülebilir olmasına dikkat ediliyor. Mod Tasarım’ın tasarladığı ve ürettiği mobilya ürünleri, modüler yapısıyla devamlılığı sağlayarak gezegenimizdeki kaynak tüketimine karşı çevre dostu tavrını da koruyor.

 

Sürpriz konseptle ürün sergileyecek

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda Çözümlerini sürpriz bir konseptle sergileyeceklerini ve deneyime açacaklarını belirten Mod Tasarım Marka Sahibi Ercan Sicim, fuar ziyaretçilerini de mutlaka İstanbul Fuar Merkezi 4. Hol 413/C’deki stantlarına beklediklerini ifade ediyor.