Ekonomi Gazetesi’nin 23 Ocak 2024 tarihli Fuar Özel dosyasında, Mod Tasarım’ın inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmaları geniş yer buldu. Haberde, Mod Tasarım Marka Sahibi Ercan Sicim’in “İnovasyon ve yaratıcılığı kullanarak sürdürülebilirliğe uygun çalışma alanları ve ürünleri tasarlıyoruz” açıklamasına dikkat çekildi.
Mod Tasarım: Yeni Nesil Ofislerin Mimarı
Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve insan odaklı tasarımlarıyla dikkat çeken Mod Tasarım, geliştirdiği iç mekân projeleri ve tasarladığı ürünlerle çalışan mutluluğunu ve verimini artırmayı hedefliyor.
Mod Tasarım, sadece iç mekân tasarımlarıyla değil, aynı zamanda mekânda kullanılan ürün ve malzemelerin çevresel etkisini de göz önünde bulunduruyor. Marka Sahibi Ercan Sicim, bu konuda şunları söylüyor:
“İnovasyon ve yaratıcılığı kullanarak sürdürülebilirliğe uygun çalışma alanları ve ürünleri tasarlıyoruz. Çalışanlar, işverenler ve tasarımcılar için doğa dostu materyallerin kullanımı artık bir tercih değil, bir gereklilik. Bu, gezegenimizi korumak için atılması gereken önemli bir adım.”
Çevre Dostu ve Sürdürülebilir Ürünler
Mod Tasarım’ın mobilya, bölme ve akustik ürünleri, doğa dostu malzemelerle üretiliyor ve modüler yapılarıyla kaynak tüketimini minimize ediyor. Kullanılan malzemelerin geri dönüştürülebilir olması, şirketin çevreye duyarlı yaklaşımını daha da güçlendiriyor. Mod Tasarım, tasarımlarında sürdürülebilirlik ve inovasyonu bir araya getirerek, gezegenimiz için daha iyi bir gelecek oluşturmayı hedefliyor.
Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda Sürpriz Konsept
Mod Tasarım, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda çözümlerini sürpriz bir konseptle sergileyecek ve katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatacak. Mod Tasarım Marka Sahibi Ercan Sicim, fuar ziyaretçilerini İstanbul Fuar Merkezi 4. Hol 413/C’deki stantlarına davet ederek, yenilikçi ürünlerini yakından görmeye çağırıyor.
Bu yılın en dikkat çeken katılımcılarından biri olması beklenen Mod Tasarım, sürdürülebilirlik ve inovasyonu ön planda tutarak, yeni nesil tasarımlarıyla sektöre yön vermeye devam ediyor.