Haberler
Mod Tasarım'dan Öğrencilere İlham Dolu Bir Ofis İç Mekân Deneyimi
Mod Tasarım'dan Öğrencilere İlham Dolu Bir Ofis İç Mekân Deneyimi
Paylaş

Genç İç Mimarlar Derneği, üye ve öğrencilere ofis iç mekân tasarımı ile mobilya çözümleri konusunda deneyim yaratmak üzere Ofiste Her Şey Deneyim Mekezi’mize gezi düzenledi. Gezi ile katılımcılara benzersiz bir öğrenme ve ilham fırsatı sunuldu.

 

Geziye firmamızın kuruluşundan bugüne hikayesinin anlatımıyla başlandı. Katılımcılara değerlerimiz ve motivasyonlarımızla ilgili de anlatımlarda bulunuldu. Kurumsal tanıtımımızla başlayan gezi deneyim alanları turuyla devam etti. Turun ardından kısa bir aperatif molası verildi ve ardından katılımcılar tekrar seminer salonunda ağırlanarak insan kaynakları süreçlerimizde çalışan ve stajyer geliştirme politikalarımız anlatıldı. İç mimarlık hizmetlerimizle bir proje yönetiminin aşamalarının da paylaşıldığı oturumda soru cevaplarla sektöre dair merak edilenler konuşuldu.

 

Gezi boyunca katılımcılar, iç mekan tasarımına dair güncel trendleri ve profesyonel tasarım süreçlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Çoğunluğu iç mimarlık öğrencisi olan ziyaretçilere kariyerlerine dair önemli ipuçları, karşılaşabilecekleri zorluklar, başarı hikâyeleri ve sektördeki güncel gelişmeler hakkında bilgi verildi. Mod Tasarım’ın modern ofis tasarımlarına ve mobilya çözümlerine dair detaylı bilgiler sunuldu.

 

Geziye katılan tüm ziyaretçilerimiz gezi sonrası memnuniyetlerini dile getirdi ve keyifli etkinlik sonra erdi.