Haberler
Yapı Magazin Dergisi: Mod Tasarım, Mutlu İş Ortakları Yaratıyor
Yapı Magazin Dergisi: Mod Tasarım, Mutlu İş Ortakları Yaratıyor
Paylaş

Yapı Magazin Dergisi Kasım sayısında Mod Tasarım’a yer verdi. Derginin haberinde Ofis mimarisinde maksimum verimlilik ve sürdürülebilirlik vizyonu ile özgün çalışmalara imza atan Mod Tasarım, ev konforunda çalışma ortamı ve hibrit ofis anlayışına dair nitelikli çözümleriyle dikkat çekiyor” denildi.

 

Haberin tamamı aşağıda:

MOD TASARIM, MAKSİMUM VERİMLİLİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VİZYONU İLE MUTLU ÇALIŞAN VE MUTLU İŞ ORTAKLARI YARATIYOR

 

Ofis mimarisinde maksimum verimlilik ve sürdürülebilirlik vizyonu ile özgün çalışmalara imza atan Mod Tasarım, ev konforunda çalışma ortamı ve hibrit ofis anlayışına dair nitelikli çözümleriyle dikkat çekiyor.

Özellikle açık ofislerin çalışan ve iş verimliliği bakımından en büyük avantajı, çalışanların birbirleriyle daha fazla etkileşimde bulunabilmesi. Bu, ekip çalışmalarında iş birliği ve fikir alışverişi için ideal bir ortam sağlıyor. Ayrıca, açık ofislerin kapalı ofislere göre daha sosyal olan atmosferi çalışanlar arasında da daha iyi bir ilişki kurulmasına etki ediyor. Doğru tasarlanamadığında ise açık ofisler, iş verimi açısından kayıplara, çalışan mutsuzluğuna sebep olabiliyor. Çalışan tarafında görülen en büyük sorunlardan biri sıklıkla ‘gürültü’ kavramı. Telefon görüşmeleri, toplantılar, ortak alanlarda kullanılan yazıcı vb. gibi ortak ofis malzemeleri kullanımı ve diğer çalışma aktiviteleri nedeniyle ofisinizde istemediğiniz yükseklikte bir gürültü seviyesi oluşabilir. Bu nedenle, akustik çözümler ile ses düzenlemesi yapmak oldukça önemli. Mod Tasarım’ın duvarda, masa arası ve tavanda konumlandırılabilen akustik ürünleriyle akustik açıdan konforlu bir çalışma ortamı yaratmak mümkün.

 

Ev konforunda çalışma ortamı

Mod Tasarım Marka Sahibi Ercan Sicim “Projelerimizde verimli çalışma alanları yaratırken, sosyal alanlar, spor ve dinlenme alanları, iç bahçelere de yer veriyoruz.” diyerek ev konforunda çalışma ortamı dinamiklerine vurgu yapıyor.

Özellikle müşteri memnuniyetinde kilit noktada olan çağrı merkezlerinde çalışma ortamının çalışana vereceği konfor ve rahatlık, müşteriyle iletişimde fark yaratacak bir atmosfer sağlıyor. Bu nedenle, çağrı merkezlerinin işlevsel ve konforlu bir ortam sunması, çalışanların verimliliğini artırmak ve müşteri deneyimini iyileştirmek için önemli.

Mod Tasarım’ın da bu amaçla çağrı merkezleri için ses yalıtımlı sessiz çalışma alanları, kaliteli akustik ve kişisel alan yaratan konforlu mobilyalar gibi fonksiyonel çözümleri bulunuyor. Örneğin, ergonomik ofis mobilyaları, çalışanların doğru duruşunu korumasına yardımcı olurken çalışma alanlarının renkli ve ferah olması da motivasyonu artırabiliyor.

Bunun gibi bölücü duvarlar, paneller, mobilyalar ve bitkiler çalışanlar için daha özel bir çalışma ortamı yaratılmasına yardımcı oluyor. Bu çözümler, çalışanların motivasyonunu ve üretkenliğini artırarak, şirketin genel başarısına katkı sağlıyor. İşverenlerin ve çalışanların ihtiyaçlarına göre doğru tasarlanmış ofisler, çalışanların iş birliği ve iletişim kurmalarına yardımcı olurken, aynı zamanda iklimlendirme, aydınlatma, akustik gibi öğelerle insan odaklı tasarımlar geliştirilebiliyor.