Haberler
Ofiste Konuşalım Etkinlikleri Devam Ediyor: Yer ve Mekân
Ofiste Konuşalım Etkinlikleri Devam Ediyor: Yer ve Mekân
Paylaş

Ofiste Her Şey, Tasarım Grup iş birliğiyle düzenleyeceği etkinlik serisi “Ofiste Konuşalım” kapsamında ikinci buluşmaya hazırlandı. Mekân sahibi Ercan Sicim ve Tasarım Grup 2. Kuşak Yöneticisi Mimar Enis Tibet’in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, bu sefer sektörün değerli isimleri yer ve mekân konularını ele aIındı.

 

Etkinlikte sektörde önemli yer edinmiş isimlerden Umut Uzuner, Merve Benice ve Jeyan Ülkü, yer ve mekân tasarımı üzerine deneyimlerini paylaştılar. Katılımcılar, konuşmacıların sektördeki bilgi birikiminden ve kariyer hikâyelerinden ilham aldılar.

 

25 Ekim‘de yapılan etkinlik daha sonra YouTube ve sosyal medya kanallarından da yayınlandı. Ofiste Konuşalım etkinlik serisi, sektördeki güncel konuları işleyerek tasarım ve ofis yaşamıyla ilgilenenleri bir araya getirmeye devam etti. Bu etkinlikle birlikte, yer ve mekân tasarımında dikkat çeken detaylar konuşularak izleyicilere yeni bakış açıları sunuldu.

Etkinliğimizde, verimli çalışma ortamlarının oluşturulmasında mekan düzenlemelerinin oynadığı kilit rol konuşuldu. Keyifli sohbetin tamamını Ofiste Her Şey YouTube kanalımız üzerinden izleyebilirsiniz.

Ofiste konuşalım videosunu izlemek için tıklayınız.

Sizleri bir sonraki etkinliğimizde de aramızda görmek dileğiyle!