Haberler
Ekonomi Gazetesi: Mod Tasarım Dış Pazarda İlk Mağazasını Açacak
Ekonomi Gazetesi: Mod Tasarım Dış Pazarda İlk Mağazasını Açacak
Paylaş

Ekonomi Gazetesi kasım sayısında Mod Tasarım’a yer verdi. Gazete haberinde “Bir yandan kendi Ar- Ge birimlerimiz ile ürün geliştirmeye devam ederken diğer taraftan yaklaşımlarda ortaklaştığımız ödüllü uzman tasarım ofisleriyle ürün tasarımları geliştiriyoruz. 2024’te yenilikçi ürünlerle sektörümüze yine heyecan verici sürprizlerimiz olacak” denildi.

Haberin tamamı aşağıda:

Mod Tasarım dış pazarda ilk mağazasını açacak

 

Mod Tasarım’ı 2002’de kurduklarını söyleyen Marka Sahibi Ercan Sicim, mimari orijinde tasarım yapmak ve doğru tasarımı ofislere yerleştirmek için yola çıktıklarını söylüyor. “Mod Tasarım’ın yolculuğu tasarım kabiliyetlerinin üretim fonksiyonuna adaptasyonuyla gelişti, güçlendi” diyen Ercan Sicim, açığa çıkmamış ihtiyaçları tasarlayarak ofis iç mekan tasarım çözümlerini ürettiklerine dikkat çekiyor. Avrupa ve Afrika’ya güçlü şekilde ihracat yapan firma, ofis mobilyasında Ofisci markasıyla, çağrı merkezi çözümlerinde Rubi By markasıyla ve seperasyon sistemlerinde de Mod Panel markasıyla üretim ve hizmet kanallarını markalaştırmış. Şirketin üretim merkezi ise İkitelli’deki 5 bin metrekarelik tesiste konumlanıyor.

En büyük yatırım: Ofiste Her Şey Deneyim Merkezi

Mobilyada tasarımın önemine değinen Sicim, “Bir yandan kendi Ar- Ge birimlerimiz ile ürün geliştirmeye devam ederken diğer taraftan yaklaşımlarda ortaklaştığımız ödüllü uzman tasarım ofisleriyle ürün tasarımları geliştiriyoruz. 2024’te yenilikçi ürünlerle sektörümüze yine heyecan verici sürprizlerimiz olacak” diyor. Mod Tasarım’ın son dönemdeki en büyük yatırımı Ofiste Her Şey Deneyim Merkezi oldu. Levent’te, 2 bin metrekare alan üzerine kurulu olan bu merkez, sadece Mod Tasarım’a ait bir ürün sergileme alanı değil. İçeride 27 markanın sergileme alanlı bulunuyor.